"Presteer beter op je werk"

Ga weer met een goed gevoel en vol energie naar je werk. Je kunt het gevoel wel: je komt de dag niet door. Alles wat je je voor genomen hebt te doen, komt wel af denk je. Je blust het ene brandje na de andere. Het werk stapelt zich op. Je dwingt jezelf nog even vol te houden, dan kun je die lang geplande klus eindelijk eens afmaken. De lunch is nog niet om of hetzelfde gebeurt als vanochtend, gister, eergisteren en als je niets onderneemt morgen ook. Al mijn collega's hebben het druk, dus het afmaken van mijn taken zal met mij ook wel goed gaan speek je jezelf toe. Niets is minder waar. Wanneer stopt dit? denk je als je voor de zoveelste keer vermoeid, veel te laat weer naar huis gaat.

Goed nieuws! Er zijn mogelijkheden voor jou om zulke dagen op te heffen. Jezelf iedere dag goed te voelen in het bedrijf waar je werkt en genoeg tijd te hebben voor een lunch, een kop koffie of thee met je collega's. Je prestaties zullen omhooggaan en je gaat je beter voelen, waardoor je meer tijd over hebt voor een leven naast je werk. Wil je beter presteren op je werk? Pak dan nu de telefoon en bel mij geheel vrijblijvend.

Wees supergeconcentreerd en super effectief

Haal makkelijk je deadlines met een ontspannen en rustig gevoel. Heb je elke dag een maandagochtendgevoel? Je slaapt slecht en komt de dag moeilijk door. Je krijgt niet meer werk af dan je graag zou willen en daar heb je zorgen over. Je denkt: ik wil dit afhebben.... ' Hoe kan ik dit aanpakken...,' Ik kom tijd tekort...Je ademhaling wordt sneller en gaat hoger. Er schieten nog meer gedachten door je hoofd: 'Ik moet dit nog doen...,' 'Ik moet dat nog doen...’'

Ga eens rustig zitten en haal diep adem. Dat is de eerste stap om jouw concentratie te verhogen. We kunnen een patroon van rustig en ontspannen zijn opbouwen. Je manier van denken zal veranderen en je krijgt voortaan alles voor elkaar met enorm veel energie.

Wil jij vandaag nog uitproberen, hoe je morgen supergeconcentreerd aan de slag kunt?

Bel mij op 085 047 9359 en ik help je graag verder.

Zonder twijfel keuzes kunnen maken voor je bedrijf

Maak vol vertrouwen de juiste beslissingen voor je bedrijf. Je hebt zoveel ideeën en mogelijkheden om je bedrijf neer te zetten. Alles wat je voorgeschoteld krijgt, wil je grondig afwegen. Een keuze kun je niet maken en voordat je het weet worden je nog meer mogelijkheden aangeboden om te overwegen. In plaats van te ondernemen, ben je nog steeds bezig met het nadenken over de inrichting van je bedrijf. Een belangrijk aspect omdat je daarmee aan de strategie van je bedrijf werkt. Maar met wie kun je overleggen zodat je tegelijkertijd lekker bezig kunt zijn met je klanten of je dienstverlening?

Er zijn mogelijkheden voor jou om op ieder moment de beste keuzes te maken voor jouw bedrijf. Jouw persoonlijk klankbord, die er altijd is als jij van gedachte wil wisselen. Jezelf iedere dag goed te voelen voor de klanten waar je voor werkt en genoeg tijd te hebben voor een lunch, een kop koffie of thee met andere ondernemers. Je omzet zal omhooggaan en je focus wordt scherper, waardoor je meer tijd over hebt om de dingen te doen doe jij belangrijk vindt.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel 085 047 9359

Samen met een ander naar je bedrijfsvoering kijken 

Je kent genoeg ZZP-ers of anderen die een eigen zaak hebben. Je kunt vaak alleen van gedachten met hun wisselen als je lid bent van een dure businessclub of als je hun weinig beschikbare tijd eens in de twee of drie maanden kunt vastleggen. Goede afspraken maken met vakgenoten is best lastig. Iedereen heeft het druk.

Gelukkig is er iemand bereidt die alle tijd voor jou heeft en die jou wil assisteren. In alle rust kun je tot oplossingen komen. Kun je anoniem je zaken bespreken en daardoor weer op de goede weg komen. Weer met plezier aan de slag. Bruisen van passie en energie.

Pak dan nu de telefoon en bel geheel vrijblijvend.

Loop je tegen dingen aan waar je thuis niet uit komt?

Thuis kun je misschien niet praten over de dingen die jouw bezighouden. In plaats van antwoorden, krijg je meer open en losse eindjes die je niet kan oplossen. Je partner heeft het druk, je vrienden hebben hun eigen leven en bij je familie kun je ook niet terecht. Je twijfelt aan jezelf of je het wel goed doet.

Wil je assistentie dat een persoon een jou helpt bij jouw vraagstukken. Het meest essentiële uit je leven halen. Voor al je vraagstukken voortaan zelf een oplossing voor vinden.

Pak dan nu de telefoon en bel mij geheel vrijblijvend om van gedachten te wisselen.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.