Ik kom niet toe aan ondernemen. Wat kan ik doen?

Huur hulp in

Op de momenten dat jij het nodig hebt, kun je hulp inhuren. Deze freelancers hebben vaak veel ervaring en kijken met een frisse blik op jouw bedrijfsvoering. Je kunt ze flexibel inhuren. Zoals voor één dag per week of voor langere tijd.

Delegeer taken

Als ondernemer ben je met veel taken bezig. Marketing, financiën, verkoop en nog veel meer. Je hebt aspecten die je gemakkelijk afgaan en die jij leuk vindt om te doen. Alles wat je te veel tijd kost, niet leuk vindt of waar jij te weinig vanaf weet is mijn advies te delegeren. Op de korte termijn kost het je misschien tijd of geld. Maar op de lange duur behoud jij je passie om nieuwe projecten te kunnen doen.

Pas timemanagement toe

Je dag als zelfstandige heeft te weinig tijd en zit vol tijdverspillers. Wil je moeiteloos deadlines halen, minder onderbrekingen en al je werk af hebben? Koop een overzichtelijke agenda of gebruik een digitale. Organiseer je taken om je doelen te bereiken in de beschikbare tijd. Huur desnoods een coach in om je hiermee te helpen.

Balans werk en privé

Spanningen of schuldgevoelens omdat je naar een vast moment snakt voor jezelf? Plan dit toch in om te ontspannen. Ook als je kinderen hebt of een relatie. Stem wel af met de betrokkenen, zodat je daarna weer tevreden kunt deelnemen aan je alledaagse bezigheden.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.