Wie is Peggie?

Aangenaam ik ben Peggie ’t Zand. Als leidinggevende heb ik circa 20 jaar diverse teams aangestuurd en begeleid in veranderingsprocessen. Managementtrainingen werden ook verzorgd voor externe groepen. Tot ik na een vliegende start in mijn droombaan te horen kreeg dat mijn tijdelijk contract niet omgezet zou worden in onbepaalde tijd. Na paniek, volgde er een periode van stilte waarna ik zes jaar lang mijn uitgaven steeds heb moeten aanpassen naar de omstandigheden. In deze periode heb ik ervaren dat angst en onwetendheid vaak verlammend werken: demotiverend, deactiverend en disharmoniërend. 

Al snel ontmoette ik mensen als Peter Sage en Pa Joof die mij persoonlijk leerde dat je na een kleine investering, zonder één cent je dromen waar kunt maken. Het is een kwestie van schoon schip maken met je verleden. Zowel met je emoties als je financiën. Ik ontdekte dat mijn financiën stabiel waren als ik blij en ontspannen was.

Stap-voor-stap vergrote ik mijn veerkracht. Totdat ik meer mensen tegen kwam, die mij vaak voor een zachte prijs de beste adviezen hebben gegeven. Deze mensen kwamen vanzelf in mijn leven doordat ik de juiste vragen ging stellen, in plaats van de juiste antwoorden te zoeken. Daarnaast ontwikkelde ik een hogere karakterkwaliteit door van praktisch ondernemend, vrij van overtuigingen, te leven. Onafhankelijk, zelfverzekerd en onvoorwaardelijk te gaan voor de goede zaak. Doordat ik mijn negatieve gevoelens toeliet en mij kwetsbaar durfde op te stellen, kon ik mijzelf onvoorwaardelijk accepteren, kreeg ik rust en was ik blijvend gelukkig. 

Ik ontdekte dat vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te beantwoorden zijn. Door opgewekte interesse en noodzaak om mijn vraagstukken te begrijpen en antwoorden te vinden, heb ik diverse trainingen doorlopen. Het resultaat daarvan is dat ik mij nu bekwaamd heb als adviseur die mensen helpt om ontspannen en gelukkig te zijn. Inmiddels werk ik al drie jaar met succes als freelancer voor diverse opdrachtgevers zowel particulier als bedrijfsmatig. Hierin blijkt dat een ieder zijn geluk en succes kan versterken door zijn/haar innerlijke waarden te kennen en te benutten ongeacht afkomst, intelligentie, sekse of sociale achtergrond.

Als jouw adviseur, werk ik samen met jou aan constatering van de informatie die jij nodig hebt en geef jou gelijk daarbij praktische inzichten waarmee je snel aan de slag kunt.

Om met jouw vraagstukken aan de gang te gaan hoef je slechts het e-mailformulier in te vullen. Je kunt dan onmiddelijk aan de slag om jouw leven door rust en ontspanning weer tot geluk te brengen.

Wil je mij nu al een vraagstellen, zodat je direct aan de slag kunt met jou rust en geluk? Vul dan meteen het e-mailformulier in.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.