Je Privé

Weer in goed gesprek met je ouders?

Je hebt fantastische ouders. Lieve mensen die alles voor je doen wat nodig is. Maar toch iedere keer als je in gesprek bent komen jullie terecht in zinloze discussies. Terwijl je zo voor genomen had het plezierig te houden. Het maakt je verdrietig want je weet dat je ouders goede mensen zijn en het beste met je voor hebben. Je neemt je voor er iets aan te doen, maar waar te beginnen?

Goed nieuws. Je kunt je relatie met je ouders verbeteren. Zonder onenigheid met hun te praten. Plezierig de tijd met hun door te brengen.

Als je met mij praat zal het je duidelijk worden waarom je steeds samen in een onplezierige situatie terecht komt. Als wij dat in kaart hebben gebracht kun wij samen gaan werken aan oplossingen.

Wil je gelijk aan de slag? Bel mij dan, dan kun je direct het contact met je ouders weer verbeteren.

Ik en mijn kind hebben keuzestress over de schoolkeuze. Wil je met ons meekijken?

Het leven bestaat uit keuzes maken. Op jonge leeftijd worden onze kinderen hiermee geconfronteerd. Terwijl ze eigenlijk lekker willen ontspannen en plezier maken met hun vrienden. Helaas keuzes maken hoort erbij. Het wordt er ook niet gemakkelijker op, want er is zoveel. Waar wil je beginnen?

Je kunt het kiezen ook leuk maken. Als wij samen alle puzzelstukjes op een manier bij elkaar zoeken dat voor jullie prettig is, hebben jullie al veel winst. Op tijd beginnen zal ook rust geven omdat er nog zoveel te kiezen valt en te regelen is als je naar een nieuwe school gaat.

Ik wil graag een andere woning. Wat kan ik doen?

Een prettige woonomgeving is de basis voor een gelukkig leven. Je woont door omstandigheden in een woning die niet meer voldoet aan jouw eisen. Waar te beginnen een geschikte en betaalbare woning te vinden? Breng eerst eens voor jezelf in kaart aan welke eisen de nieuwe woning moet voldoen. In welke stad en buurt wil je wonen. Wil je in de stilte landelijk wonen, in de stad of iets er tussenin. Pak de telefoon, bel makelaars of andere verhuurders schrijf je in en maak verdere afspraken. Ga langs bij woningen en vraag of je ze mag bezichtigen. Soms zal dit in overleg moeten met de makelaar. Je kunt ook in je netwerk je vraag uitzetten. Of je inschrijven bij een woningbouwvereniging voor sociale huurwoningen. Wees op vaste momenten bezig met jouw woningproject. Doorzetten, volhouden. Voordat je het beseft kun je samen met de hulptroepen die je graag bijstaan de verhuisdozen inpakken, inladen, uitladen en weer uitladen. Leuk vooruitzicht als je na het verhuizen ook een housewarming geeft.

Via een duidelijk stappenplan kan ik je helpen aan de juiste woning en woonomgeving. Bel 085 047 9359 voor een kennismaking.

Ga weer energievol en positief door het leven

De wekker gaat even snoezen. Even nog relaxen... 10 minuten later. Hetzelfde herhaald zich. Na de derde keer de snooze-knop ingedrukt, hijs je je uit bed. Je voelt je moe en sleept je naar je werk. Na drie koppen koffie gaat het een beetje. Dertig minuten later ben je nog vermoeider dan toen je dag begon. Stop met jezelf opbranden. Stimuleer jezelf om weer jouw taken en activiteiten voor elkaar te krijgen zoals jij graag wilt en hou meer dan voldoende tijd over om van het leven te genieten, plezier te maken en s’ avonds jezelf weer op te laden.

Wil je graag meer energie en:

  • je perspectief verbreden
  • de spanningen loslaten
  • je optimistisch voelen

Kom vandaag nog uit je sleur en voel je morgen weer vol energie: 085 047 9359 en ik help je graag verder.

Wees weer volledig in balans en controle als werkende ouder

In jullie gezin is het iedere dag spitsuur. In de ochtend, de middag en de avond. Als je samen je je partner of als alleenstaande ouder op tijd achter je bureau zit, begin je vol concentratie aan de stapels van je projecten. Tegen koffietijd krijg je zo'n gevoel alsof je al een halve marathon hebt gelopen. Met een half oor luister naar de verhalen van je collega's, want het boodschappenlijstje voor het avondeten schiet door je hoofd. Niet eens de laatste roddels wacht je af. Je haast je naar je werkplek en begint driftig je boodschappen te noteren. Dan pak je verantwoordelijk zoals je bent als een speer je werk weer op en het pas gemaakte boodschappenbriefje belandt ongemerkt ergens in een van de vele stapels.

De lunch gebruik je achter je bureau en je werkt aan een stuk door om op tijd bij het schoolplein te zijn. Helaas vandaag komt er nog een spoedklus tussen door. Gelukkig biedt je collega aan de spoedklus over te nemen zodat jij net op tijd bij het schoolplein staat.

Onderweg naar huis ga je langs de supermarkt en zoekt je boodschappenbriefje. Nergens te vinden. Jeetje waar is het briefje gebleven zeg jezelf streng toe. Nou ja laat maar dan maar tosti's en soep vanavond. Je scheurt de supermarkt door en kunt nog net afrekenen voordat de kinderen beginnen over snoep. S’ avonds als je kroost lekker ligt te slapen in bed, val jij doodmoe in slaap. Nog net voordat jij jezelf kunt voornemen het morgen toch echt anders te doen.

Wil je die ouder zijn die:

  • beschikbaar is voor je partner
  • die humor heeft
  • de gang van zaken goed op orde heeft
  • genoeg tijd heeft voor je kinderen
  • maar ook de tijd voor jezelf kunt realiseren

Neem vandaag nog contact met mij op. Je dagen worden dan door jouw geredigeerd alsof je een gezinsmanager hebt.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.