Hoe bouw ik blijvende vriendschappen op?

Blijf jeugdig

Jeugdig blijven heeft voordeel op veel vlakken. Je hebt een beter humeur, je staat open voor veranderingen, je lacht meer en je zit beter in je vel. Kortom, je staat zorgeloos in het leven. Je bent aantrekkelijker om blijvende vriendschappen op te bouwen met anderen.

Heb geen verwachtingen van de ander

Zonder verwachtingen in de omgang met anderen heb je veel meer plezier en vaak de leukste ervaringen in relaties. Teleurstellingen komen bijna niet meer voor. In de omgang met elkaar is er meer rust en plezier omdat er geen bijbedoelingen of geheime agenda´s zijn.

Sta open voor nieuwe ideeën

Waardeer elk geschenk- in de vorm van een ervaring- dat je krijgt van de ander, ook al is dit nieuw voor jou. Nieuwe ideeën kunnen je beter doen voelen. Waardoor je vrijer zult leven en positiever in het leven zult staan.

Pas je aan

Het leven is geven en nemen. Vindt manieren om jullie vriendschap te laten groeien. Pas je aan, laat zien dat je iets over hebt voor de ander. Als deze vriendschap waardevol voor jou is, zul je zonder gedoe compromissen met elkaar kunnen sluiten.

Blijf altijd nieuwsgierig

Iedere dag en ieder moment kun je van elkaar leren. Blijft altijd nieuwsgierig naar wat de ander doet, wat de ander beleefd of wat de ander bezighoudt. Hierdoor zorg je ervoor dat jullie vriendschap goed onderhouden blijft.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.