Ik zoek vastigheid, waar vind ik dat?

Heb een goede relatie met jezelf

Wees je eigen beste maatje. Een goede band met jezelf zorgt ervoor dat je aangenamer bent naar anderen. Je zult als een magneet mensen aantrekken die bij jou passen.

Wijk eens van je tradities en waarden af

Tradities en waarden zijn belangrijk om een goede relatie te hebben met jezelf. Het kan verfrissend zijn hier eens van af te wijken. Je zult aangenaam verrast zijn en het zal je personen doen ontmoeten die je anders nooit tegen was gekomen. Wijk alleen van je tradities en waarden af, als jij je hierbij goed voelt. Zo niet, laat het dan achterwege.

Maak een lijstje waaraan jouw relatie mag voldoen

Weet je wel exact hoe jouw relatie eruit mag zien? Als je het antwoord op deze vraag nog niet kan beantwoorden, pak dan pen en papier. Schrijf alles op wat jij belangrijk vindt in liefdescontact. Als de lijst compleet is, leg deze dan weg. Kijk er zo af en toe naar, bijvoorbeeld één keer per maand, of de lijst nog voldoet aan jouw wensen. Alles in jou zal je helpen de relatie te vinden waar jij naar verlangt.

Maak jezelf mooi en trek eropuit

Om je toekomstige partner te ontmoeten, is het van belang dat jij eropuit trekt. Begin met kleine stappen. Ga bijvoorbeeld een uurtje naar de rommelmarkt in de buurt of een lezing bij de plaatselijke bibliotheek. Geniet van dingen die je doet en je zult met mensen in aanraking komen met wie je mogelijk een liefdesband kan opbouwen.

Wees vindingrijk

Een mogelijke partner ontmoeten vraagt om creativiteit. Je kunt je droompartner op de meest bijzondere plaatsen ontmoeten. Ga er in ieder geval op uit. Want actie vraagt om een reactie. Vergeet vooral niet te genieten bij jouw zoektocht.

Hoe gaan wij met uw data om?

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy beleid.